Despre noi

Suntem prima companie din Romania specializata in distributia de sare tablete –pastile s oferind o gama larga de produse din acest tip avand contracte in derulare cu majoritatea fabricilor din Europa si nu numai iar incepand din anul 2012 ne-am exins portofoliul de produse din sare acoperind toate necesitatile clientilor nostrii  .

 In acest  detinem un depozit in Bucuresti ce acopera distributia pentru toata zona de Sud , Dobrogea si Moldova si un al doilea depozit in Timisoara pentru zona de Vest si centrul  tari . Ne focusam atentia pentru a identifica nevoile clientilor nostri si ne organizam pentru a le satisface .

In prezent suntem lideri in Bucuresti in domeniul distributiei de sare si ne straduim sa devenim unul din principali distribuitori si pe zona zona de vest si nu numai  .

Obiectivul nostru este de a castiga si consolida pozitia de lider pe piata distributiei de sare si derivatele acesteia prin profesionalismul nostru oferind produse de calitate si rapiditate in livrarea acestora


Faceti cunostinta cu produsele noastre

Solicitati o oferta

Cunoscuti pentru:

  • Produse de calitate
  • Livrari prompte
  • Stoc pe masura necesitatilor
  • Consultanta si sfaturi

Noutati si oferte:

Preturi speciale Produse Deszapezire

Va oferim in acest anotimp Clorura de calciu granule sau fulgi concentratie 94% ideala pentru îndepărtarea zăpezii si preventiei inghetarii, fiind indicata pentru toate suprafetele(asfalt, beton, poduri, vehicule, trotuare, parcări, alei de grădină precum si porturi s-au aeroporturi).

 

Contact:

Strada Energiei, Dobroești 077085, Ilfov

Telefon: 0727 838 455

E-mail: vanzari@cdigrup.ro