Sare pentru piscina produsa in Austria Pool Salt

 POOL SALT este produs exclusiv cu cea mai pură sare naturală din munții Salzkammergut și Hallstatt Austria, o regiune a Patrimoniului Mondial UNESCO - ecologică și durabilă. Producția este complet automatizată într-una dintre cele mai moderne fabrici de producție din Europa . Acest produs este destinat exclusiv produceri de clor pentru piscina   POOL SALT oferă cea mai mare puritate și este ideală pentru toate bazinele cu sisteme de electroliză în sare. Datorită conținutului ridicat de NaCl de 99,6% și a conținutului scăzut de sulfat, acest produs de calitate se prezinta sub forma de cristale prin procedeu de vaporizare si este foarte solubil in apa .            

Acest produs respectă EN 973, tip A și biocide VO (UE) nr. 528/2012. Aplicație: Pentru dozarea corectă, respectați instrucțiunile producătorului pentru sistemul de electroliză a sării. Nu este potrivit pentru consumul uman și hrănirea animalelor

POOL SALT oferă un raport optim preț-performanță si placerea de a inota intr-o apa curata .

Fisa tehnica
1

Sare de mare pentru piscina granulata 3 mm

Sare pentru piscina ultra pura continut de nacl 99.6 fara impuritati . Cu ajutorului unui dispozitiv special denumit electrolizor ce produce clor naturalcare dezifencteaza in mod eficientapa din piscina .
Datorita granulatiei controlate si puritati acestui produs recomandam pentru utilizare in piscine pe baza de electroliza
Fisa tehnica
2

Faceti cunostinta cu produsele noastre

Solicitati o oferta

Cunoscuti pentru:

  • Produse de calitate
  • Livrari prompte
  • Stoc pe masura necesitatilor
  • Consultanta si sfaturi

Noutati si oferte:

Preturi speciale Produse Deszapezire

Va oferim in acest anotimp Clorura de calciu granule sau fulgi concentratie 94% ideala pentru îndepărtarea zăpezii si preventiei inghetarii, fiind indicata pentru toate suprafetele(asfalt, beton, poduri, vehicule, trotuare, parcări, alei de grădină precum si porturi s-au aeroporturi).

 

Contact:

Strada Energiei, Dobroești 077085

Telefon: 0727 838 455

E-mail: vanzari@cdigrup.ro